Verelst projectontwikkeling bouwt naast de Post

Verelst Projectontwikkeling heeft zijn tweede project officieel gelanceerd. Naast de Post wordt opgetrokken in de Woluwestraat in Machelen.

In het centrum van Machelen kocht de jongste bedrijfstak van Groep Verelst uit Rumst de site van bpost. Kurt Geens, CEO van de groep, en Michaël Van Beersel, hoofd projectontwikkeling, stelden woensdag het project voor dat hier wordt ontwikkeld. Het speelt in op de nieuwste trend van wonen in een dorpskern.

“Gemoedelijke dorpsrust wordt er gecombineerd met winkels op enkele stappen afstand. In Machelen zal Verelst Projectontwikkeling dit woonproject realiseren met 16 appartementen met een oppervlakte tussen 65 en 116 m². 13 appartementen beschikken over minstens 2 slaapkamers. Elk appartement heeft een terras of tuintje, hoofdzakelijk aan de achterzijde, gericht op het zuidwesten.”

Op het gelijkvloers bevinden zich twee commerciële ruimten, waarvan één reeds in gebruik is en wordt verhuurd aan bpost. De andere ruimte is geschikt voor zowel investeerders als eindgebruikers. Voor elk appartement is er ondergronds een eigen parkeerplaats.

Bereikbaar

Het project Naast de Post ligt in het hart van het dorp, tegenover het gemeentehuis en letterlijk naast de post. “Je vindt er alle voorzieningen en winkels op slechts enkele stappen. Machelen ligt heel centraal in de ruime rand rond Brussel, tussen Vilvoorde en Zaventem. Toch is het dorp vlot bereikbaar met een bushalte en weldra ook een nieuwe treinhalte op wandelafstand. De op- en afritten naar zowel de E19 als de verkeerswisselaar van de E40 (in alle richtingen) liggen kortbij.”

Bron: www.madeinmechelen