Groen, betaalbaar en ‘Smart’ wonen in Leanderhof

LEANDERHOF – Een nieuwe groene woon-, werk en winkelzone in het hartje van Zwevegem.
Op de voormalige Bekaertsite, brengt Leanderhof een 300-tal woningen en appartementen, ondergrondse parkings, horeca, winkelruimte en natuur tot in het centrum van de gemeente. Leanderhof maakt gebruik van SmartOne, een vernieuwend, hip, trendsettend en flexibel woonconcept, op maat van de noden en vragen van jonge mensen. De appartementen zijn uitgerust met een basispakket domotica waarmee je onder meer verlichting, ventilatie en verwarming via je smartphone en van op afstand bedient. En via energiemonitoring hou je eenvoudig jouw verbruik bij.  Zo denken we bewust na over de betaalbare woonkwaliteit van morgen.

Tussen pleinen en parken genieten jong en oud van aangepaste en betaalbare woningen.
Creatieve oplossingen voor jonge gezinnen en assistentiewoningen voor ouderen.

Leanderhof is er voor iedereen die houdt van groen wonen op een steenworp van het centrum.

GEGEVENS
6,7ha | 2ha park | 300 woonentiteiten | 2 verkeersvrije pleinen | 3.000m² commerciële ruimte

BIJZONDERHEDEN
De appartementen worden gebouwd volgens het nieuwe SmartOne principe:

  • Woonconfigurator: configureer je appartement volgens jouw stijl en budget.
  • Uitgekiend woonconcept met kwalitatieve materialen zoals Hansgrohe, Duravit en Niko.
  • Domotica: verlichting, verwarming, … handig op afstand te bedienen via je smartphone.
  • Kies de interieurstijl die bij jou past: cosy classic, nordic living, black & white of minimal chic.
  • Speciaal afwerkingspakket voor investeerders.

KOM NAAR DE INFOAVOND OP 5 OKTOBER 2017!

Op donderdagavond 5 oktober ben je welkom op de lancering van een nieuwe fase op Leanderhof. In het gebouw De Vlieger zullen compacte nieuwbouwappartementen te koop aangeboden worden  en kan je de lancering van SmartOne bekijken:

Donderdag 5/10/2017 om 18:30

Locatie: BARCO, Beneluxpark 21, 8500 Kortrijk

Toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via: www.leanderhof.be

 

DE MENSEN ACHTER DIT PROJECT

Marjan Tack, Vanhaerents Development: “Mijn rol was het uitwerken van het concept SmartOne op vlak van interieur en afwerking voor projectontwikkelaar Vanhaerents Development uit Gent.”

Wat maakt het project zo bijzonder voor de toekomstige bewoners en gebruikers? “Het is een hip, trendy, vernieuwend, compact en betaalbaar woonconcept voor singles, starters, eenoudergezinnen en investeerders dankzij de woonconfigurator: de koper kan virtueel zijn appartement vormgeven en alle afwerkingskeuzes maken aan de hand van vooropgestelde moodboards.”

Hoe verliep de samenwerking? “We zijn een samenwerking aangegaan met aannemer Artes Depret om het evenwicht te vinden tussen esthetiek en kostenefficiëntie. Verder hadden we een samenwerking met Around Media: ontdekking van virtual reality / game software om appartementen vorm te geven.”

Over Vanhaerents 

“Met onze partners denken we in brede perspectieven en gaan we gedurfde benaderingen niet uit de weg. Wie out of the box denkt, genereert ideeën en schept vooral nieuwe kansen en uitgangsvormen. Anders denken en handelen leveren gediversifieerde en boeiende projecten op. Elk project kent zijn specifieke randvoorwaarden, elk project vraagt om een andere insteek. Daar ligt voor ons de grote uitdaging. En daarin schuilt een flinke dosis creativiteit, motivatie en duurzaam ondernemen.”

Bekijk de website: www.vanhaerents.be

 

Wannes Vanspranghe, Around Media:

“Mijn rol is gedelegeerd bestuurder van Around Media, de makers van het systeem.”

Wat maakt het project zo bijzonder voor de toekomstige bewoners en gebruikers? “De woonconfigurator is gebouwd op een systeem dat op een centraal systeem “Prompto” draait. Dit laat toe om vastgoed op een zeer gemakkelijke manier aan te passen. Op deze manier kunnen beelden, video’s en lichtstudies gemakkelijk zelf gedaan worden. Wanneer er verder gewerkt wordt kan deze worden uitgebreid naar een volledige configurator. Na deze stap kan een vertegenwoordiger van een project telkens met een up to date model naar de klant gaan en door een project lopen met als eindpunt een offerte te kunnen voorstellen aan de klant. Door te werken op een centraal systeem is dit bereikbaar voor elk project, en wordt deze techniek betaalbaar.”

Hoe verliep de samenwerking? “We hebben hier zeer vlot kunnen samenwerken met Vanhaerents, deze partij geloofde van het begin in ons kunnen en gaf ons de mogelijkheid om onze kennis en technieken te verfijnen tot een vlot werkend product. Hier hebben we geleerd dat open communicatie tussen verschillende projectpartners belangrijk is, en kan.”

Over Around Media

Ontwikkelaar van 360° tours en videos; en ‘The Home Configurator’;

  • Koppel je lastenboek aan een interactieve 3D omgeving
  • Genereer automatisch je prijsofferte op basis van de keuze van de klant
  • Deel je configuratie online via een 360 foto tour

Tijdsbesparend en volledig do-it-yourself.

Meer weten? Neem contact op met Wannes of bekijk de website.
www.around.media

 

UW PROJECT HIER?

Heeft u ook een innovatief, duurzaam, creatief, of bijzonder project? Zet deze ook in de spotlight! Meldt u aan