Trevi vindt ruimer onderkomen aan Leuvense Hotspot in wording

Trevi is een vastgoedbedrijf dat alle mogelijke vastgoeddiensten aanbiedt, gaande van klassieke verkoop en verhuur tot het beheren van flatgebouwen, rentmeesterschap en ook verzekeringen. Ze zijn actief in heel België. Het oude kantoor in Leuven, aan het Engels Plein, was aan vervanging toe. “Het oude kantoor barstte uit zijn voegen”, aldus zaakvoerder Joris Van Elsen. “We zaten er met 12 werknemers op 50 vierkante meter, wat bijzonder krap is. De noodzaak van een ruimere locatie was eminent aanwezig. Daarnaast was de zichtbaarheid aan het Engels plein ook niet optimaal, en omdat we toch de ambitie hebben van de makelaardij binnen Leuven wat aan te zwengelen was een zichtlocatie voor ons belangrijk.” Momenteel telt Trevi Leuven 13 werknemers maar daar komen er in de nabije toekomst volgens Van Elsen zeker nog bij.

Lokale verankering

Trevi wil zich met het huidig groenscenario nog meer lokaal verankeren in de Vaartkom en in Leuven. “We gaan de tak van de makelaardij nog verder uitbouwen, deze is momenteel niet zo gekend”, luidt het. Trevi blijft dan naar eigen zeggen ook bewust dicht bij de Vaartkom. Het bedrijf zet volop in op groei en heeft haar locatie bewust gekozen omwille van de omliggende braakliggende terreinen waar nog heel wat mogelijkheden zijn. “We willen ons promoten als dé makelaar van de Vaartkom, gezien wij hier toch de meeste gebouwen in beheer hebben en we heel wat vastgoed verhuurd en verkocht hebben.”

Stijgende woningprijzen

Trevi is ervan overtuigd dat de Leuvense Vaartkom groeipotentieel heeft. “De Vaartkom is duidelijk dé hotspot van het Leuvense in wording. Maar het moet wel betaalbaar blijven, en dat is momenteel een zorg. Ook moet er nog wat meer variëteit komen in de commerciële panden en is er nood aan meer horeca”, aldus nog Van Elsen.

Bron: madeinvlaamsbrabant.be