Nieuw vastgoed project in Luxemburg voor Atenor

ATENOR heeft een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een site in de zone “Am Bann” in Leudelange. De bedoeling is een kantoorproject van de nieuwe generatie te ontwikkelen dat beantwoordt aan de specifieke vraag van de Luxemburgse markt.

De site, gelegen nabij de verkeerswisselaar van La Croix de Cessange (autosnelwegen A4 en A6), is goed gelegen in een van de economische uitbreidingszones van de Stad Luxemburg en biedt in termen van kwaliteit, prijs en bereikbaarheid een interessant alternatief op de Luxemburgse markt die een constante groei kent.

De gebouwen met een totale vloeroppervlakte van ongeveer 16.000 m² zullen gerealiseerd worden in meerdere fasen. Ze zullen onderling met elkaar verbonden worden en zo grote flexibiliteit en goede communicatiemogelijkheden bieden, zodat zowel één bedrijf als meerdere bedrijven er hun intrek kunnen nemen.
Deze vastgoedontwikkeling zal gerealiseerd worden in samenwerking met de tijdelijke vereniging van de architectenbureaus E.urbain en Jaspers-Eyers & Partners.

Bron: Atenor