Renault: hypermoderne interactieve showroom in Leuven

De directie van Group Pashuysen knipt het lintje door van haar nieuwe Renault Store-showroom en garage aan de Aarschotsesteenweg in Leuven. “Onze klanten maken rustig én geïnformeerd hun keuze. Via interactieve schermen stellen ze hun droomwagen op maat samen, en beleven ze al zijn mogelijkheden virtueel”, aldus zaakvoerster Jacqueline Pashuysen.

Het hypermoderne Stordeur-bedrijvenpark is een realisatie van Group Pashuysen in samenwerking met drankenhandel Van Craenenbroeck en klimzaal De Stordeur, het voormalige Hungaria. Met zijn uitzonderlijke architectuur is dit gebouw een markant herkenningspunt bij het binnenrijden van de stad.

Interactief

Maar er is meer. De vernieuwende Renault Store-showroom liet Group Pashuysen op maat van haar klanten ontwerpen. “Onze klanten maken rustig én geïnformeerd hun keuze. Via interactieve schermen stellen ze hun droomwagen op maat samen, en beleven ze al zijn mogelijkheden virtueel. Daarnaast staat er altijd een verkoper klaar voor heldere en mensgerichte uitleg en raad”, aldus zaakvoerster Jacqueline Pashuysen: “Alles is toegespitst op een prettige klantbeleving en een persoonlijke service: we willen dat mensen zich welkom voelen.”

Geen autoboulevard meer

Jacqueline Pashuysen en haar zoon Davy Gijsemans waren de initiatiefnemers in het Stordeur-dossier. “Na het verdwijnen van Renault-garage Schrevens in Leuven gingen we op zoek naar een geschikte locatie voor een nieuwe Renault-garage. De Brusselsesteenweg zagen we niet zitten want we geloven niet meer in het concept van de ‘autoboulevard’ langs een steenweg. We gingen dus op zoek naar een geschikt terrein dichter bij de stad en dat vonden we op de Stordeur-site langs de Vaart. We kwamen al snel tot een akkoord met eigenaar Interleuven en ook de stad Leuven zag ons concept zitten om samen met partners een project uit te werken”, aldus nog Pashuysen.

Vijfde concessie

Al 60 jaar en drie generaties is Group Pashuysen actief in de autosector. Het bedrijf heeft concessies in Aarschot, Tienen, Sint-Truiden, Genk en nu dus ook Leuven.

 

Bron: Madeinvlaamsbrabant