Staalnet vloerverwarming voor Brussels nieuwbouwproject

In de Brusselse deelgemeente Etterbeek is hard gewerkt aan de bouw van Metropolis: een gebouw van 11 verdiepingen dat een mix van appartementen, kantoren, commerciële ruimten en een ondergrondse parking bevat. Thermoduct leverde en plaatste de vloerverwarming op vraag van de installateur, Sanitechniek uit Mechelen. Een goede service staat bij Thermoduct centraal.

Thermoduct uit Mortsel gaat er prat op meer te zijn dan een leverancier. “Wij zijn eerder een partner: we denken mee na en proberen proactief te zijn”, zegt projectleider Tom Driesen.

Thermoduct staat in voor alles wat met de vloerverwarming te maken heeft. “De klant hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. We gaan voor hen naar de werfvergaderingen, we volgen het project op de voet op, en we zitten mee aan tafel met de architect en het studiebureau. Bovendien leveren, plaatsen én testen we het hele systeem.” Een ander voordeel is dat het bedrijf niet met onderaannemers werkt: het zijn mensen van Thermoduct zelf die de plaatsing voor hun rekening nemen.

Vloerverwarming is al meer dan 50 jaar dé core business van Thermoduct. Jaarlijks zet Thermoduct meer dan 300.000 m² vloerverwarming in de markt. Vloerverwarming is in trek omdat het een energiezuinige vorm van verwarming is, die aansluiting vindt bij de steeds betere isolatieprestaties van huizen. Er kan evenveel warmte mee geproduceerd worden als met klassieke centrale verwarming, maar tegelijkertijd gaat er minder energie verloren.

Lees verder op: Architectura