Projectontwikkelaar Verstraete Development kondigt de aankoop aan van Chien Vert in Brussel


KORTRIJK – Projectontwikkelaar Verstraete Development kondigt de aankoop aan van Chien Vert in Brussel. Hiermee zet Verstraete Development haar eerste stap buiten West- en Oost-Vlaanderen waar het op vandaag al 650 woningen en appartementen en 18.000m² kantoren realiseerde.

Verstraete Development is een familiale groep die middelgrote en grote residentiële en kantoorprojecten ontwikkelt. Daarbij wordt de focus steeds meer gelegd op architectuur, omgeving en duurzaamheid. Het huidige team van 16 personen is heeft zowel technische, financiële, juridische als commerciële expertise in huis. De actieradius beperkte zich tot hiertoe tot West- en Oost-Vlaanderen. Projecten die momenteel in uitvoering zijn bevinden zich in Waregem, Knokke, Izegem, Ronse en Oostende. Met nu ook een eerste project in Brussel, breekt de projectontwikkelaar uit zijn vertrouwde cocon.

Het project Chien Vert werd ontworpen door architect Marc Corbiau en MDW Architecture. Het oude gebouw en de grond werden aangekocht en nu wordt er een splinternieuwe site van gemaakt met 42 ruime appartementen en 2 handelszaken. De naam Chien Vert blijft behouden omdat dit een gekende plaats was in Sint-Pieters-Woluwe. “De bewoners van Chien Vert zullen kunnen genieten van zowel de nabijheid van het Brusselse zakencentrum als van het zicht op het Woluwepark, dat door haar uitgestrekte ligging een oase van rust biedt”, aldus zaakvoerder Christophe Verstraete.

Verstraete Development is, gezien haar sterke groei, nu ook op zoek naar nieuwe medewerkers.

info: www.verstraete.biz

Bron: Madeinwestvlaanderen.be