Spaces plant vestiging in Antwerpen

Spaces, wereldwijd aanbieder van inspirerende kantoorconcepten, wil 20 locaties in België hebben tegen 2020. De Antwerpse vestiging zal in februari 2019 openen. Ook kleinere steden zoals Mechelen, Gent, Luik, Leuven, Charleroi, Namen en Hasselt staan op het verlanglijstje. Eind 2018 zal de Spaces community wereldwijd maar liefst 250 kantoren tellen. 

William Willems, algemeen directeur van Spaces België: “Spaces tilt Het Nieuwe Werken naar een hoger niveau. We zorgen ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn door anders te werken. We willen werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder maken.”

Oorsprong

Spaces werd in 2006 opgericht in Amsterdam door Martijn Roordink, samen met Rattan Chadha (voormalig CEO Mexx, huidig CEO CitizenM hotels) en Frederique Keuning (Creative Director). Het kantoorconcept is ontstaan uit het idee om de werkomgeving leuker, mooier en inspirerender te maken. De oprichters wilden een community bouwen van gelijkgestemden: ondernemers, startups, kleine tot middelgrote bedrijven, digital nomads en freelancers.

Onderdeel van een grote internationale groep

Spaces behoort tot IWG (International Workplace Group), waar ook Regus deel van uitmaakt. William Willems is algemeen directeur van IWG Belgium en bijgevolg ook van Spaces en Regus in ons land.
Kenmerkend voor Spaces is het innovatieve design, waarvoor telkens een beroep wordt gedaan op internationaal gerenommeerde ontwerpers.  Spaces hanteert democratische tarieven en is uitgerust met alle tech infrastructuur die nodig is, biedt administratieve ondersteuning, en heeft een groot aanbod aan business events, netwerk lunches en nog meer.

In één jaar tijd van 3.500 naar 20.000 m2 in België

De eerste Belgische locatie ‘Spaces Brussels Airport’ opende recent haar deuren in het Pegasuspark in Diegem. In sneltempo komen er locaties bij in Brussel, Mechelen én Antwerpen. In februari 2019 is de opening gepland van 4.000 m2 Spaces in het IRET Office complex in Post Antwerpen X, vlakbij het station van Berchem.

Bron: Madeinantwerpen