BNP Paribas Fortis uitgeroepen tot ‘Bank of the year – Belgium’ door The Banker

Op woensdag 29 november riep het financiële magazine The Banker tijdens de jaarlijkse uitreiking van zijn awards in Londen, BNP Paribas Fortis uit tot ‘ Bank of the year – Belgium’. BNP Paribas haalde het ook in de categorieën ‘Bank of the year – France’ en ‘Bank of the year – Western Europe’.

Elk jaar onderscheidt een prestigieus panel van sectorexperts de best presterende banken met een ‘Bank of the Year’-award. Dit jaar kreeg BNP Paribas Fortis lof van de jury: “BNP Paribas Fortis werd onze ‘Bank of the Year in Belgium’ vanwege de solide financiële resultaten die het, ondanks de lage rente, heeft neergezet en vanwege zijn gedrevenheid om in verdere digitalisering te investeren”.

CEO Max Jadot verklaarde: “De ‘Bank of the year – Belgium’-award van The Banker is een bekroning voor de vastberadenheid van onze bank en onze medewerkers om te voldoen aan de noden en verwachtingen van onze klanten en om de uitdagingen aan te gaan die in een razendsnel veranderende omgeving op ons afkomen. Met de prijs erkent The Banker tot ons genoegen dat onze inspanningen om nog sterker in te zetten op innovatie en efficiënte processen, vruchten afwerpen, en dat de opschaling van onze digitale platformen en van ons productaanbod resulteert in klantenervaringen met een reële meerwaarde. Tegelijkertijd handhaven we ons engagement om de economie op een duurzame manier te financieren.”

Bron: BNP Paribas