Care Property Invest meldt de acquisitie van het woonzorgcentrum “Residentie ‘t Neerhof” te Brakel.

Care Property Invest meldt de acquisitie van het woonzorgcentrum “Residentie ‘t Neerhof” te Brakel. Het project heeft een totale capaciteit van 108 woongelegenheden, waarvan 38 plaatsen voor herstelverblijf. De exploitatie is in handen van de Vulpia Care Group op basis van een langetermijnovereenkomst. De conventionele waarde van dit project bedraagt circa € 14,8 miljoen.

Quote Peter Van Heukelom, CEO van Care Property Invest;

“Wij zijn verheugd dat dit project, gelegen in een prachtige groene omgeving, aan onze woonzorgportefeuille toegevoegd wordt. Naast permanente bewoning, is een gedeelte van het pand ingericht voor herstelverblijven waardoor ook mensen met een zwaardere zorgbehoefte hier welkom zijn. Voorts verstevigen wij met deze acquisitie onze samenwerking met de Vulpia Care Group, een uitermate ervaren zorgexploitant.
Dit project zou de teller op een totaal van 95 zorgprojecten in onze vastgoedportefeuille brengen. In dit aantal is ook het woonzorgcentrum “Home Aldante” meegenomen, dat eveneens vandaag verworven werd.”

Het vastgoed
Het woonzorgcentrum ligt in het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen, vlakbij de dorpskernen van Brakel, Elst en Michelbeke. Door haar ligging te midden van het groen, ligt de focus van dit woonzorgcentrum op de “natuurbeleving”. Veel van de activiteiten voor de bewoners zijn hier dan ook op afgestemd. De belbus wordt ingeschakeld om de verschillende dorpskernen in de buurt te bereiken. Met de wagen is het woonzorgcentrum vlot bereikbaar via de E40, E17, E429 en de N8. Er is bovendien ruim voldoende parkeergelegenheid voorzien aan de voorzijde van ”Residentie ’t Neerhof”.

Het project bestaat uit 4 bouwlagen en beschikt over 108 woongelegenheden waarvan er 38 voor herstelverblijf zijn ingericht. Op de benedenverdieping is een beveiligde afdeling ingericht voor mensen met dementie, met toegang tot een afgesloten tuin. Wat betreft aanvullende diensten heeft “Residentie ’t Neerhof” een logopedist en meerdere kinesisten in huis, alsook een kapperszaak en een pedicuresalon. Gezien haar ligging beschikt het project over een enorme tuin met terras waar de
bewoners in alle rust kunnen genieten van de omliggende natuur en de buitenlucht.

Bron: Carepropertyinvest.be/