Xelis Hospitality stelt nieuwe CEO aan

Xelis Hospitality, een vastgoedvennootschap in oprichting die zich focust op het investeren in en verhuren van hotelvastgoed in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg, stelt Kristof Spagnoli aan als CEO.

Kristof Spagnoli komt het team van Xelis versterken na een carrière van 11 jaar als partner bij het advocatenkantoor Eubelius. “Het verheugt mij om het team van Xelis te vervoegen. Ik kijk er naar uit om met dit team verder het patrimonium van hotelvastgoed uit te bouwen in de Benelux en Duitsland”, zegt Kristof Spagnoli.

Over Xelis Hospitality

Xelis is een Belgische vastgoedspeler die zich focust op het segment van het hotelvastgoed. Xelis investeert in kwalitatief en duurzaam hotelvastgoed in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

Xelis is een strategische vastgoedpartner voor professionele exploitanten in de hotelsector. Het biedt een dienstverlening aan die voldoet aan de eisen en de verwachtingen van de hotelgast van vandaag. Tegelijk willen zij ook inspelen op de eisen en verwachtingen van nieuwe en toekomstige generaties van reizigers die beleving en authenticiteit over de keuze van accommodatie voorop stellen.

Bron: madeinantwerpen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress