Vincent Nolf nu ook CEO van Makro België

Vincent Nolf nu ook CEO van Makro België

Vincent Nolf is de nieuwe CEO van Makro Cash and Carry Belgium. Hij volgt hiermee Antonio Baptista op. Nolf staat tevens aan het hoofd van Metro, de Makro-broer die zich op de horeca richt.

Baptista vertrekt niet onmiddellijk. Er is een overgangsperiode voorzien waarbij hij als COO (Chief Operating Officer) van Makro aan zet blijft. Het is Baptista die samen met zijn opvolger de vernieuwde Makro in het leven riep en uitpakte met de concepten Good Food, Party en Home. “Ik ben blij dat ik mee aan de basis lig van de Makro zoals we die vandaag kennen. We hebben het laatste jaar een nieuwe strategie voor Makro gedefinieerd en ik hoop dat er op hetzelfde elan zal worden verdergegaan. De komende maanden zal ik stilaan loslaten zodat mijn opvolger de kans krijgt het roer over te nemen,” zegt hij.

Het is Vincent Nolf die de fakkel van Baptista overneemt. De afgelopen maanden ondersteunde hij Baptista reeds in de uitbouw van de vernieuwde Makro. Nolf is geen onbekende, want sinds een goede twee jaar tevens CEO van Metro. “Ik wil doorgaan op de ingeslagen weg. Makro is een sterk merk dat ik de komende jaren nog sterker wil maken dankzij de vernieuwde strategie”, verklaart Nolf.

Bron: gondola

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress