Verkoop gestart van 61 nieuwbouwappartementen in Torenstraat

Verkoop gestart van 61 nieuwbouwappartementen in Torenstraat
In de Torenstraat is de verkoop gestart van 61 nieuwbouwappartementen. Woonproject Vaartlink moet klaar zijn eind 2019.

Nadat in augustus de voorbereidende werken zijn uitgevoerd, kan binnenkort de eerste fase van de bouwwerken beginnen. In een eerste fase zal een eerste blok worden gebouwd met 24 flats. Tegen 2019 komen daar twee extra gebouwen bij. In totaal telt het project 61 flats en penthouses.

De drie flatgebouwen krijgen een gemeenschappelijk binnenplein en vooraan komt er volgens projectontwikkelaar Investpro in samenspraak met de gemeente een nieuw plein voor de kerk, in de August Van Landeghemstraat. Die neemt de realisatie van het project voor zijn rekening. Voor de realisatie heeft bouwbedrijf IBO enkele woningen opgekocht en afgebroken.

Zaterdag is het startschot gegeven van de officiële verkoop. Volgens Peter De Smet van Tricks for Bricks, die instaat voor de verkoop van de appartementen, was de start een succes. “Het project staat al enkele dagen op onze website en we zien dat er al een zeshonderd bezoekers zijn geweest om het project te bekijken en een vijftig plannetjes zijn gedownload”, zegt De Smet.

De aantrekkingskracht ligt volgens het vastgoedbedrijf bij de ligging, pal in het centrum, én bij de veranderingen die Willebroek al ondergaan heeft. “De afgelopen jaren is de gemeente er op vooruitgegaan. Het Willebroek van nu is helemaal niet meer te vergelijken met het Willebroek van pakweg vijftien jaar geleden”, legt De Smet uit. “Bovendien ligt het project bijzonder goed. In vijf minuten ben je op de A12, aan het station en op het marktplein.”

De appartementen tellen een tot drie slaapkamers en worden tussen de 65 en 150 vierkante meter groot. De gebouwen zijn drie tot vier verdiepingen hoog met op de hoogste verdieping ruimte voor negen penthouses. De prijzen variëren tussen 153.000 en 360.000 euro.

Bron: http://www.hln.be

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress