Verhelst wint green award op Matexpo

Verhelst wint green award op Matexpo
De bouwbeurs Matexpo wil ook verder gaan dan de bouwwereld ‘an sich’. Vandaag de dag is een topic als ecologie  belangrijker dan ooit in de sector. Daarom heeft een onafhankelijke jury ter gelegenheid van de beurs Matexpo een green award uitgereikt. Het West-Vlaamse Verhelst uit Oudenburg ging met de groene onderscheiding lopen. Tot grote verbazing van CEO Johan Verhelst zelf, die wist van de nominatie maar niet echt rekende op de gouden plak.

Verhelst wordt gelauwerd omwille van zijn aanbod aan stroomaggregaten, ofte warmtewisselaars. Cruciaal is dat ze voorzien in een systeem van WKK, ofte warmtekracht koppeling. Hierdoor kan energie gerecupereerd worden wat dan weer goed is voor het milieu. Verhelst maakt de warmtewisselaars niet zelf maar koopt die aan bij het Italiaanse bedrijf Orefice, dat een traditie heeft die teruggaat tot in 1938. Orefice biedt een breed gamma aan van stroomaggregaten en staat bekend voor zijn innovatieve aanpak en door zijn extreme dienstverlening. Verhelst heeft in ons land een alleenrecht op de invoer van de Italiaanse producten. De voorbije jaren bleek dit commercieel een succes met een belangrijk aantal verkochte generatoren. Geen twijfel mogelijk: deze referentie zal Verhelst geen windeieren leggen.

Matexpo is de grootste bouwbeurs van de hele Benelux en de derde grootste in zijn soort in Europa.

Bron: madeinwest-vlaanderen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress