Vastgoedbelegger Devimo Consult haalt Jan Bergé opnieuw in huis als COO

Vastgoedbelegger Devimo Consult haalt Jan Bergé opnieuw in huis als COO

Op 6 november zal Bergé samen met ceo Micheline De Munck een tandem vormen om de steile ambities van de groep waar te maken, nadat het bedrijf dit voorjaar werd overgenomen door Group Hugo Ceusters-SCMS.

“We zijn bijzonder verheugd om opnieuw een beroep te kunnen doen op zoveel ervaring en kennis”, zeggen Micheline De Munck, ceo Devimo Consult, en Ingrid Ceusters, voorzitter Devimo Consult.

Bergé volgt Frédéric Bout op die zich jarenlang heeft ingezet voor Devimo Consult en een nieuwe uitdaging aangaat.
Met Bergé haalt de specialist in winkelcentra en retailparken alvast een oude bekende in huis, met intussen 25 jaar ervaring in het management van retailvastgoed.

Vertrouwd met het huis

Zeggen dat Jan Bergé het huis goed kent, is een understatement. Bergé was van 1997 tot 2013 al met succes adjunct algemeen directeur bij Devimo Consult. Vandaag keert hij terug om opnieuw het management te versterken. Als coo zal hij voortaan de verschillende business units operationeel aansturen en de klantencontacten met de eigenaars verder optimaliseren.
Ingrid Ceusters: “Samen met Jan willen we de komende jaren maximaal inzetten op kwaliteit en gaan we ervan uit zelfs nog een versnelling hoger te kunnen schakelen.”

Naast zijn jarenlange carrière bij Devimo Consult was Jan Bergé onder andere actief bij Eurostation (NMBS) en het Luikse winkelcentrum Mediacité. Bergé zelf ziet zijn huidige aanstelling alvast als een enorme uitdaging om opnieuw leiding te kunnen geven aan het nieuwe Devimo Consult.
“We zijn actief in een absolute people business, en precies op dat vlak hoop ik het team verder te kunnen ondersteunen en te versterken”, zegt Jan Bergé. “In alle openheid bied ik mijn expertise en ervaring van de voorbije jaren aan om samen verder te bouwen aan een sterk verhaal.”

Bron: madeinantwerpen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress