Topfunctie voor Vlaming Olivier Van den Bossche bij Duits miljardenbedrijf

De Belg Olivier Van den Bossche krijgt een topfunctie bij de Duitse groothandelsreus Metro, bij ons vooral bekend van Makro.

Van den Bossche wordt bij Metro ‘operating partner’ bij de groothandelspoot Metro Cash & Carry. Hij zal aan het hoofd komen te staan van een resem landen en de verschillende CEO’s in die landen bijstaan om de lokale groothandelsactiviteiten te runnen. Hij zal moeten rapporteren aan de Nederlander Pieter Boone, operationeel directeur bij de Metro-groep.

Olivier Van den Bossche stond tot vier maanden geleden aan het hoofd van de Duitse winkelketen Kaufhof. Daarvoor stond hij aan het hoofd van de Belgische dochter Galeria Inno.

Metro is niet de eerste de beste. Het bedrijf is actief in meer dan 35 landen en geeft werk aan 150.000 mensen wereldwijd. In het boekjaar 2016/2017 was het bedrijf goed voor een omzet van 37 miljard euro. In België is Metro vooral bekend van de Makro-keten.

Bron: http://www.nieuwsblad.be

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress