Tesla maakt van dakpannen zonnepanelen

© REUTERS

© REUTERS

Elon Must stelt nieuwe technologie voor

De fabrikant van elektrische auto’s en batterijen Tesla wil dakpannen op de markt brengen die zonnepanelen vervangen. De kost van die tegels zou minder bedragen dan die van een traditioneel dak inclusief zonnepanelen, beweert topman Elon Musk.

 

© REUTERS

© REUTERS

Musks boemerangtaart
Tesla boekt voor het eerst in twee jaar winst
Musk stelde de dakpannen gisteren voor in een filmstudio in Los Angeles. De nieuwe dakpannen waren geïnstalleerd op huizen die als decor dienden voor Desparate Housewives. De zonnedakpannen zijn niet te onderscheiden van klassieke materialen die op een dak gebruikt worden, en ze zijn volgens Musk even stevig en duurzaam.

Het zonnedak past in de energieplannen die Tesla wil ontvouwen. In de toekomst wil Musk iedereen een elektrische auto, een thuisbatterij en nu dus ook een zonnedak als energiebron verkopen. De miljardair stelde tegelijk ook een nieuwe, zwaardere versie van die thuisbatterij, de Powerwall, voor.

Lees verder: De Tijd

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress