Sfeervol en gezond wonen

Een woning voor een jong gezin waar licht en ruimtelijkheid centraal staan. Een open contact tussen de ruimtes zorgt voor een sterke interactie tussen de verschillende activiteiten van het gezinsleven. Door gebruik te maken van grote ramen geniet men op elk moment van de dag van natuurlijk licht. Vooral de open trap in combinatie met een vide op het zuiden, zorgt voor een sfeervol lichtspel.

De nagenoeg gesloten voorgevel zorgt voor de nodige privacy in de leefruimtes. De achtergevel werd daarentegen volledig opengetrokken naar de tuin, waardoor er een sterke relatie tussen binnen en buiten ontstaat.

De keuze voor houtskelet resulteerde in een gezonde woning met een aangenaam binnenklimaat en dit in een zeer beperkte bouwtijd.

De vier pijlers: sfeer, energie, rust en actief gezonde elementen, werden gecombineerd op maat van de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners. Op deze wijze kunnen ze positief leven in hun woning en hun woning positief beleven.

Architect: Sfera Architecten

Bron: https://www.mijnhuismijnarchitect.com/

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress