Schelle krijgt nieuw appartementencomplex in het groen

Schelle krijgt nieuw appartementencomplex in het Groen

In het voorjaar van 2018 start de bouw van het nieuwe appartementencomplex Elaza van de Antwerpse vastgoedontwikkelaar Antvest in Schelle. De plannen werden getekend door Mertens Architecten uit Stabroek en de appartementen worden verkocht door Arcasa uit Schelle en Immobiliën Ignace Leysen uit Blaasveld.

De makelaars zijn net begonnen met de verkoop van de 36 appartementen  met ondergrondse parking en 2 woningen aan de Lazernijweg/Provinciale Steenweg in Schelle. De bouw gaat pas in het voorjaar van 2018 van start. De werken worden uitgevoerd door aannemer Taxandria uit Kontich. Elaza ligt in een autoluwe buurt in het groen en is vlot bereikbaar met Antwerpen op slechts 15 kilometer. Daarmee is het aantrekkelijk voor zowel jonge gezinnen als senioren en investeerders.

Ontwerp

Het ontwerp voor Elaza werd getekend door het gerenommeerde bureau Mertens Architecten in Scandinavische stijl. Voor het interieur werden sobere en stijlvolle materialen gekozen. Elke energiezuinige woonentiteit krijgt een hoge graad van afwerking, een praktische indeling, veel bergruimte en maximale lichtinval dankzij grote raampartijen.

De appartementen zijn voorzien van een ruim terras met open zicht of een tuin. Er is keuze uit appartementen van 75 m² tot 135 m², telkens met 2 of 3 slaapkamers. Parkeren gebeurt hoofdzakelijk ondergronds, waar elk appartement ook over een privébergruimte beschikt.

De appartementen worden verkocht vanaf 160.000 euro, exclusief kosten. In deze prijs is de volledige afwerking van het appartement inbegrepen.

Bron: madeinmechelen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress