Regus opent eerste van een reeks West-Vlaamse kantoren in Roeselare

Regus opent eerste van een reeks West-Vlaamse kantoren in Roeselare
Het Accent Business Park heeft met Regus een ‘grote vis’ in huis gehaald. Regus is een van origine Britse multinational, die overal ter wereld all in bedrijfskantoren verhuurt op flexibele basis. “Een dag, een week, een maand, een jaar of een 3/6/9, het maakt allemaal niet uit”, zegt regionaal manager William Willems namens Regus. “Er zijn modules te verkrijgen in alle mogelijke oppervlaktes. In Roeselare hebben we dertig kantoren in de aanbieding, met een totale oppervlakte van 800 vierkante meter. Wie aansluit bij het Regus-netwerk heeft de vele voordelen over de hele wereld, van internettoegang tot wereldwijd toegang tot de business lounges.”

Regus verwacht dat het over pakweg een jaar het gros van het aanbod zal verhuurd hebben. De vraag naar een flexibele werkomgeving is overal bijzonder groot, zo leert de ervaring. De professionele werkplek omgevingen van Regus spelen daar helemaal op in. Ook kleine bedrijven hebben soms voldoende aan een kleine maar aantrekkelijke kantoorruimte met moderne faciliteiten. Joris Claeys en Nicolas Vandekerckhove van Accent Business Park noemen de komst van Regus ‘een schakel die we nog niet hadden in ons aanbod’.

Regus gaat er in West-Vlaanderen bijzonder ambitieus tegenaan. Na het ‘bedrijvencentrum’ in Roeselare, moet er zo snel als mogelijk nog een soortgelijk aanbod komen in Kortrijk, Brugge, Waregem, Oostende en Ieper. Over de hele wereld telt Regus al 3.000 dergelijke flexibele centra. In België is het de bedoeling om door te stoten van 29 filialen nu naar 150 en dit op een termijn van vijf jaar. Ambitieuze mensen, die heren van Regus.

Bron: madeinwest-vlaanderen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress