Rebel Architects: Vietnam Greening the City

terzake18

Vietnam heeft zich, met overtuiging, op groei en ontwikkeling gestort. De economie boomt en het land verandert zienderogen. Het staal, glas en beton schiet op en woekert als bamboe. En in die betonnen jungle van succes verdedigt architect Vo Trong Nghia de open ruimte en probeert hij met zijn gebouwen wat groen in de stad te krijgen. In zijn gebouwen integreert hij planten en bomen en liever dan te kiezen voor een airco zorgt hij voor een natuurlijke ventilatiestroom. En nu wil hij in de hoogte aan landbouw gaan doen, in de stad. “Voor een modern architect is de belangrijkste opdracht opnieuw ruimte te creëren.” – Vo Trong Nghia. (‘Rebel Architects: Vietnam Greening the City’ – Al Jazeera, 2014)

Bekijk hier de reportage.

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress