Overeenkomst inzake de bouw van een zorgresidentie in Nederland

Overeenkomst inzake de bouw van een zorgresidentie in Nederland

Aedifica heeft een overeenkomst om het zorgresidentie Huize Roosdael te bouwen. Huize Roosdael is gelegen in het centrum van Roosendaal, op de site van een voormalig schoolgebouw die volledig herbestemd en herontwikkeld wordt. 

De site zal worden verbouwd tot een hedendaagse woonzorglocatie voor senioren met hoge zorgbehoeften. De zorgresidentie zal naar verwachting in de loop van van het eerste kwartaal van 2019 worden voltooid en zal een capaciteit hebben van 26 eenheden.

De site zal worden uitgebaat door een entiteit van de Compartijn-groep, een Nederlands privéspeler in de seniorenzorgsector die kleinschalig wonen en hoogwaardige zorg aanbiedt voor senioren die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, stelt: ”Met de acquisitie van deze zorgresidentie voor senioren met hoge zorgbehoeften bestendigt Aedifica de samenwerking met een dynamisch zorgbedrijf en bouwt Aedifica haar Nederlandse zorgvastgoedportefeuille uit. Het pand zal in de loop van het eerste kwartaal van 2019 worden opgeleverd.”

Bron: Aedifica

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress