Nieuw vastgoed project in Luxemburg voor Atenor

Nieuw vastgoed project in Luxemburg voor Atenor

ATENOR heeft een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling van een site in de zone “Am Bann” in Leudelange. De bedoeling is een kantoorproject van de nieuwe generatie te ontwikkelen dat beantwoordt aan de specifieke vraag van de Luxemburgse markt.

De site, gelegen nabij de verkeerswisselaar van La Croix de Cessange (autosnelwegen A4 en A6), is goed gelegen in een van de economische uitbreidingszones van de Stad Luxemburg en biedt in termen van kwaliteit, prijs en bereikbaarheid een interessant alternatief op de Luxemburgse markt die een constante groei kent.

De gebouwen met een totale vloeroppervlakte van ongeveer 16.000 m² zullen gerealiseerd worden in meerdere fasen. Ze zullen onderling met elkaar verbonden worden en zo grote flexibiliteit en goede communicatiemogelijkheden bieden, zodat zowel één bedrijf als meerdere bedrijven er hun intrek kunnen nemen.
Deze vastgoedontwikkeling zal gerealiseerd worden in samenwerking met de tijdelijke vereniging van de architectenbureaus E.urbain en Jaspers-Eyers & Partners.

Bron: Atenor

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress