Jozef Lievens richt eigen advocatenkantoor op

Jozef Lievens richt eigen advocatenkantoor op

De wegen van Eubelius en van Jozef Lievens lopen niet langer parallel. Jozef (Jef) Lievens, specialist inzake familiebedrijven en alom gerespecteerd voor zijn Gründlichheit, is het recentste voorbeeld van een partner die na het bereiken van de leeftijdgrens afscheid neemt van zijn advocatenkantoor en vervolgens voor eigen rekening doorgaat. Bij Eubelius geldt de regel dat men aan zestig uitstapt, kwestie van jongeren ook doorstroomkansen te geven. Voor de eminente jurist die Lievens is, werd destijds een uitzondering gemaakt zodat hij tot 65 kon blijven. Nu is het afscheid bezegeld. Lievens heeft beslist niet op zijn lauweren te rusten. “Op 65 ben je nog niet oud”, zegt Lievens over de switch in zijn carrière. “Ik ga door met de expertise rond familiebedrijven die ik heb opgebouwd.”

Dat gebeurt voortaan vanuit zijn nieuw kantoor Roots Advocaten. Hij richtte het op samen met Sofie Lerut, met wie hij al meer dan twintig jaar samenwerkt. Volgens Jef Lievens is het de bedoeling dat Roots en Eubelius op ad hoc basis nog kunnen samenwerken. Jozef Lievens begon destijds met een eigen advocatenkantoor in Kortrijk, sloot later aan bij Loeff Claeys Verbeke en toen dat kantoor grotendeels opging in het Britse Allen & Overy, sloot Lievens aan bij Eubelius. Dat is het kantoor dat nog werd opgericht door minister van Justitie Koen Geens en Xavier Dieux.

Bron: madeinwest-vlaanderen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress