Kuehne + Nagel gaat fors groter in Geel

Kuehne + Nagel gaat fors groter in Geel
Kuehne + Nagel heeft zijn vestiging in Geel uitgebreid naar 77.000 vierkante meter. De logistieke speler biedt daarmee bijkomende faciliteiten naar klanten in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en de farmaceutisch sector en gezondheidszorg.

Kuehne + Nagel ging in 2006 in Geel van start met een vestiging van 45.000 vierkante meter. Met de huidige uitbreiding erbij is die intussen dus al flink gegroeid. “Het nieuwe gebouw is uitgerust met state-of-the-art technologie, inclusief ESFR-sprinklers en een systeem dat noodstroom levert”, deelt het bedrijf mee in een mededeling. Goederen kunnen tot 12 meter hoog worden gestapeld.

Internationale klanten
Over welke klanten van de site in Geel gebruikmaken, worden geen gegevens verstrekt. Het heet dat het bedrijf er “end-to-end oplossingen aanbiedt aan vooraanstaande internationale klanten uit verschillende industrieën”. Naast opslag, pick & pack en retourzendingen, in het bijzonder voor de FMCG-industrie, biedt het logistieke centrum een breed scala van waardeverhogende diensten.

Het nieuwe gebouw omvat een beschermde farmazone die deel uitmaakt van de Kuehne + Nagel KN PharmaChain. Dat is een wereldwijde en multimodale oplossing voor deur-tot-deur transporten met temperatuurcontrole en traceerbaarheid.

Kevin Nash, managing director van Kuehne + Nagel BeLux: “De uitbreiding van onze logistieke faciliteiten in Geel maken het mogelijk om onze contractactiviteiten in België te versterken en tegemoet te komen aan de noden van onze klanten.”

In de vestigingen van Kuehne + Nagel in Geel en Eindhout werken samen een 500-tal mensen. Of deze uitbreiding een gevolg zou hebben voor de tewerkstelling, kon de woordvoerster van het bedrijf niet zeggen.

Bron: madeinkempen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress