KPMG kantoor Antwerpen krijgt nieuwe vestiging in Berchem

KPMG opent deze week een nieuw kantoor op de Post X-site in Antwerpen-Berchem.  KPMG is een consultancybedrijf gespecialiseerd in dienstverleningen inzake audit, accountancy, consulting en fiscaliteit.

De centrale locatie van Post X en de goede ligging op het kruispunt van de Antwerpse Ring, de Singel en het NMBS-station van Berchem liggen aan de basis van de keuze voor Post X.

Tot heden lag het KPMG-kantoor voor de regio Antwerpen in Kontich. Dirk Van Stappen, vennoot bij KPMG in België: “ De site Post X is heel gemakkelijk bereikbaar, niet alleen met de wagen, maar ook met alternatieve transportmiddelen zoals de trein, de bus of de fiets”.

Post X heeft nog meer voordelen voor KPMG. Zo zijn de nieuwe gebouwen opgetrokken volgens de nieuwste vereisten op het stuk van duurzaamheid. Serge Cosijns, vennoot bij KPMG in België: “We zitten ook op de site met tal van andere ondernemingen en openbare instellingen. Dit biedt heel wat opportuniteiten voor het uitwisselen van contacten. We zitten vanaf nu in de stad en op een boogscheut van de haven. Dat zijn uiteraard factoren die voor onze klanten en onze medewerkers enorm belangrijk zijn.”

Volgende maand verhuist ook het Belgische hoofdkantoor van KPMG naar de luchthaven van Brussel. “Met onze verhuis naar zowel Antwerpen-Berchem als de luchthaven van Brussel verankeren we ons in twee uiterst belangrijke economische groeipolen in ons land en dragen we bij aan de mobiliteitsoplossingen zegt Koen Maerevoet, CEO van KPMG in België.

Bron: madeinantwerpen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress