KMO-park ‘t SAS lokt ondernemers naar Kampenhout

Ongeveer een maand geleden werden de eerste units van ’t SAS in Kampenhout afgewerkt. Daarmee is ongeveer de helft van de units in het gloednieuwe KMO-park, gelegen op een zucht van de afrit naar de E19, opgeleverd. De kopers ervan zijn ondertussen druk bezig om die naar hun eigen smaak en noden in te richten en kijken uit naar de ingebruikname, eventueel compleet met de plechtige opening van hun zaak. Daarmee kan het hypermoderne bedrijvenpark weldra haar eerste bezoekers ontvangen.

Op maat van de klant

Elk van deze gelukkige kopers werd door BVI.BE bijgestaan om voor hun behoeftes de perfecte type-unit te vinden. Niet alleen de kenmerken en de inrichting van de units, die bijvoorbeeld met een state of the art samenstelbaar gevelconcept kunnen worden aangepast, maar ook de aard van de overeenkomst – kopen of verkopen – werden grondig besproken en afgewogen. Zo krijgen alle 42 van de beschikbare units, met een minimumoppervlakte van 132m², hun best mogelijke invulling.

Topinfrastructuur met hoge zichtbaarheid

Dankzij 25 jaar ervaring met materialen, aannemers, ontwerpers, etc. kan BVI.BE KMO’s de perfecte infrastructuur, die beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van isolatie en brandveiligheid, op de beste locatie aanbieden. ’t SAS is gelegen op amper 10km van zowel Mechelen als Leuven, langs de drukbezochte Leuvensesteenweg. Dankzij de nieuw aangelegde toegangsweg met hoge herkenbaarheid aan het rond punt, is het complex bovendien vlot bereikbaar.

Vlotte verkoop

Het eerste opgeleverde gedeelte van ’t SAS werd reeds verkocht, op een waardevolle unit met hoeklocatie na, ideaal voor een showroom met kantoorruimte. De bouw van het tweede en laatste deel van de ontwikkeling verloopt volgens het schema dat de oplevering voorspelt eind oktober dit jaar, klaar om ook die eigenaars de sleutels voor hun toekomst te overhandigen. Ook van deze fase zijn nog enkele units met optimale zichtlocatie beschikbaar; een unieke kans om in Kampenhout waardevol bedrijfsvastgoed aan te kopen.

Meer info via www.bvi.be

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress