Homexpo: gratis beurs gespecialiseerd in residentieel vastgoed

Homexpo is een beurs met de focus op residentieel vastgoed voor het grote publiek. Deze beurs is dusdanig georganiseerd en gestructureerd dat ze contacten tussen professionals en particulieren bevordert. Particulieren vinden er de informatie die hen kan helpen om eigenaar te worden. Op deze unieke beurs kunnen ze snel en efficiënt een laatste keer de markt aftasten en alle vragen stellen waar ze nog mee zitten.

Professionals die de juiste oplossingen aanreiken
De exposanten zijn voornamelijk promotoren, vastgoedkantoren, firma’s die eengezinswoningen en/of appartementsgebouwen neerzetten, projectontwikkelaars, vertegenwoordigers van sectorfederaties en van lokale en regionale overheden, enz. Maar ook tal van ondernemingen die diensten verstrekken die nuttig zijn bij een aankoop: banken, kredietmakelaars, adviesbureaus, notarissen, architecten.

De beurs die nog ontbrak
Homexpo is de enige nationale beurs rond residentieel vastgoed waarop alle vakgebieden die verband houden met de aankoop van onroerend goed aan bod komen.

Een must dus voor particulieren die willen investeren in vastgoed en rechtstreekse contacten wensen te leggen met de actoren uit de sector.

Homexpo is méér dan een beurs: voor al wie op korte termijn een residentieel woonproject wil realiseren of finaliseren is het een niet te missen afspraak om te kopen, te verkopen, te investeren, te financieren of gewoonweg inlichtingen in te winnen.

Een compleet parcours
Homexpo bestaat uit vier themadorpen die antwoorden geven op vragen rond mede-eigendom, renovatie, energiebesparingen en alternatieve mobiliteit. Particulieren krijgen de kans om specialisten te ontmoeten die hun vak door en door kennen en dus kunnen terugvallen op waardevolle expertise.

Het programma van de beurs wordt aangevuld met events voor particuliere en/of professionele bezoekers: tentoonstellingen, conferenties en lezingen verstrekken iedereen de meest relevante informatie en komen tegemoet aan ieders verwachtingen (zie bijlage).

Praktische info
Wanneer? Van 24 tot en met 27 september 2015 van 10.00 tot 18.00 uur
Professionele bezoekers: donderdag 24 (nocturne tot 20.00 uur) en vrijdag 25 september
Het grote publiek: zaterdag 26 en zondag 27 september
Waar? Brussel – Tour & Taxis
Inkom? Gratis (inschrijving via het internet of ter plaatse)

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress