Hillewaere opent hypotheek.punt in Turnhout

Hillewaere opent hypotheek.punt in Turnhout

De bekende Kempense speler in vastgoed en verzekeringen Hillewaere Groep, en de landelijke adviesketen hypotheek.winkel hebben de krachten gebundeld en openen zo in Turnhout een nieuw hypotheek.punt. Daar geven experts onafhankelijk advies over woonleningen. Ze stellen een financieel plan op, berekenen de eventuele  fiscale voordelen, en bekijken het effect van een kredietformule op het maandelijkse gezinsbudget.

Wie van plan is om een woning te kopen of te bouwen, gaat al snel ‘shoppen’ bij verschillende banken. Dat vergt behoorlijk wat tijd. En door het kluwen aan leenformules, rentevoeten en kortingen is het bovendien niet eenvoudig om telkens de werkelijke kost van een lening te becijferen. De adviseurs van hypotheek.punt willen dan ook vermijden dat gezinnen zich bijvoorbeeld blindstaren op de lage rentevoet of zich  verliezen in dure nevenproducten die aan leningen kunnen vasthangen.

“Door via een onafhankelijke adviesketen te werken, wordt het voor potentiële huizenkopers mogelijk om alle mogelijke kredieten correct te vergelijken en een formule te kiezen die  het beste bij hem of haar past. Uiteindelijk kunnen wij alle actuele informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken verzamelen en die overzichtelijk en objectief ordenen.”

Rudi Mangelschots, Hillewaere en hypotheek.punt

Dat de vraag naar onafhankelijk financieel advies groot is bij de Vlaming, mag duidelijk zijn. Bedoeling is dan ook dat de meest uiteenlopende financiële vragen aan bod kunnen komen.

“Ons advies varieert van het opstellen van het financieel plan tot het bespreken van het effect van een gekozen kredietformule op het maandbudget en de fiscale voordelen. We begeleiden de mensen werkelijk van A tot Z. Niet alleen op  administratief vlak bij de bank of notaris, maar bijvoorbeeld  ook  bij het invullen van de belastingaangifte.”

Benny Van Bylen van hypotheek.punt

Hypotheek.winkel bestaat al vijftien jaar en heeft 116 vestigingen verspreid in Vlaanderen. In Turnhout opent nu een nieuwe kantoor de deuren in de Parklaan 46.

Bron: Bereal

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress