Familie Willems steekt flinke som in supermarkt

Familie Willems steekt flinke som in supermarkt

De familie Willems investeerde de voorbije maand meer dan 850.000 euro in de modernisering van hun Carrefour Market in Diepenbeek. Naast de installatie van een CO2-koelcentrale die het mogelijk maakt om op een termijn van 2 jaar volledig over te schakelen op deze milieuvriendelijke koeltechniek, is ook het plafond van 2500 m2 volledig vernieuwd en geïsoleerd. Voor de verlichting van de winkel en de parking is overgestapt op LED-lampen.

Naast deze technische ingrepen is er ook een mooie stap gezet om de beleving voor de klanten te vergroten. “Ik denk aan de gloednieuwe sushi-bar of het afhaalpunt dat je met de auto kan bereiken en de Simply You Box met verse ingrediënten voor een heerlijk maal”, stelt zaakvoerder René Willems. “We hebben tot slot ook aan de medewerkers gedacht, met een totale renovatie van de sociale lokalen.”

Carrefour Market in Diepenbeek heropent op 2/11. In de lobby zullen dan ook een ‘dampshop’ en een pop-up store van Metal Art te vinden zijn.

Bron: madeinlimburg

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress