Dennis Vansweevelt general manager bij Vansweevelt makelaars

Dennis Vansweevelt general manager bij Vansweevelt makelaars

Vastgoedkantoor Vansweevelt makelaars met kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Antwerpen heeft zijn management versterkt met de aanstelling van Dennis Vansweevelt als general manager. Hij is de neef van zaakvoerders Liesbeth en David Vansweevelt.

Dennis Vansweevelt heeft een carrière van 20 jaar bij Janssen Pharmaceutica en Johnson & Johnson achter de rug. Daar bouwde hij vooral expertise op in projectmanagement, customer service en digitale marketing.

Sterke groei
Bij Vansweevelt makelaars zal hij zich bezighouden met het dagelijks beheer van het bedrijf met een bijzondere aandacht voor personeelsbeleid, communicatie, klanttevredenheid en de verdere ontwikkeling van de digitale kanalen. Tegelijk zal hij samen met de zaakvoerders de strategie van het bedrijf voor de volgende jaren bepalen. De aanstelling van Dennis Vansweevelt kadert in een versterking van het management die voortvloeit uit de sterke groei van de jongste jaren.

Vansweevelt makelaars werd opgericht in 1989 en telt momenteel 15 vaste medewerkers. De activiteiten richten zich op de verkoop, verhuur en rentmeesterschap van vastgoed. Daarnaast is vastgoedontwikkeling voor derden een belangrijke focus en groeipijler van het bedrijf.

Bron: madeinkempen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress