CEO van Aedifica genomineerd voor ”Trends Manager van het Jaar 2017”

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, is één van de tien genomineerden om ”Trends Manager van het Jaar 2017” te worden. De nominatie is een erkenning voor de internationale groei die Aedifica tijdens het voorbije jaar liet optekenen en haar langetermijnstrategie als pure-play zorgvastgoedinvesteerder.

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, stelt: ”Deze nominatie voor ”Trends Manager van het Jaar 2017” is niet alleen een beloning voor Aedifica en haar medewerkers, maar ook voor de sector van beursgenoteerde vastgoedinvesteerders in het algemeen. De markt aanziet vastgoedvennootschappen niet langer als passieve fondsen, maar erkent ons als volwaardige onderneming.”

Bron: Aedifica

 

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress