BNP Paribas Fortis uitgeroepen tot ‘Bank of the year – Belgium’ door The Banker

BNP Paribas Fortis uitgeroepen tot ‘Bank of the year - Belgium’ door The Banker

Op woensdag 29 november riep het financiële magazine The Banker tijdens de jaarlijkse uitreiking van zijn awards in Londen, BNP Paribas Fortis uit tot ‘ Bank of the year – Belgium’. BNP Paribas haalde het ook in de categorieën ‘Bank of the year – France’ en ‘Bank of the year – Western Europe’.

Elk jaar onderscheidt een prestigieus panel van sectorexperts de best presterende banken met een ‘Bank of the Year’-award. Dit jaar kreeg BNP Paribas Fortis lof van de jury: “BNP Paribas Fortis werd onze ‘Bank of the Year in Belgium’ vanwege de solide financiële resultaten die het, ondanks de lage rente, heeft neergezet en vanwege zijn gedrevenheid om in verdere digitalisering te investeren”.

CEO Max Jadot verklaarde: “De ‘Bank of the year – Belgium’-award van The Banker is een bekroning voor de vastberadenheid van onze bank en onze medewerkers om te voldoen aan de noden en verwachtingen van onze klanten en om de uitdagingen aan te gaan die in een razendsnel veranderende omgeving op ons afkomen. Met de prijs erkent The Banker tot ons genoegen dat onze inspanningen om nog sterker in te zetten op innovatie en efficiënte processen, vruchten afwerpen, en dat de opschaling van onze digitale platformen en van ons productaanbod resulteert in klantenervaringen met een reële meerwaarde. Tegelijkertijd handhaven we ons engagement om de economie op een duurzame manier te financieren.”

Bron: BNP Paribas

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress