Bedrijvencomplex Cotton Business Park

Bedrijvencomplex Cotton Business Park

De oude site van de Kortrijkse Katoenspinnerij werd onlangs omgetoverd tot een modern kantorencomplex met een grote parkeerplaats.

Bessa Benelux creëerde van deze oude site een innovatief bedrijvencomplex ‘Cotton Business Park’. Het complex bestaat uit 3 aparte gebouwen en is uitgerust met de nieuwste technieken.

In de 1ste fase, 2 500 m², realiseerden we de algemene elektrische installatie in gebouw A (NaviTrans). Ceratec was hier verantwoordelijk voor de installatie van de hoogspanning, de algemene elektriciteit (verlichting, lichtsturing, stopcontacten, …). Daarnaast stonden we ook in voor de beveiliging en supervisie van het gebouw met inbraak-en branddetectie en toegangscontrole en camera’s. Het hele gebouw werd voorzien van een muziekinstallatie en buiten het gebouw vind je er een elektrische laadpaal terug met alle voorzieningen voor twee extra laadpalen.

In de 2de fase was Ceratec verantwoordelijk voor de nutsvoorzieningen van de site. We stonden in voor de buitenverlichting, de camerabewaking, de sturing van de poorten en de installatie voor de elektrische laadpalen.

De 3de fase, het vaartgebouw 11 000 m² is in uitvoering. Hier verzorgt Ceratec de algemene elektriciteitswerken, datacommunicatie en security. Een extra opdracht in dit gebouw is de sturing van zonnewering.

Bron: ceratec

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress