Antwerpen wil haar vastgoedbeheer stroomlijnen

De stad Antwerpen wil haar vastgoedbeheer, onder regie van AG VESPA, beter organiseren. Myriam Heuvelman, de CEO van AG VESPA, krijgt de opdracht om die opdracht tot een goed eind te brengen. Ze moet een geïntegreerde aanpak uitwerken voor het vastgoedbeheer en -onderhoud van alle entiteiten van de stedelijke vastgoedgroep. De ziekenhuisgroep ZNA, Zorgbedrijf Antwerpen en Havenbedrijf Antwerpen blijven buiten de opdracht.

Myriam Heuvelman zal samen met een taskforce van stakeholders uit de stedelijke administratie, het OCMW en andere autonome entiteiten binnen de groep stad een voorstel uitwerken. Dat voorstel moet een efficiënter, doelgerichter, klantvriendelijker en transparanter vastgoedbeheer van de stad Antwerpen garanderen, staat in een stedelijke persmededeling. Een en ander wordt in de loop van het komende jaar geconcretiseerd.

De opdracht behelst met name de uitwerking van een betere vastgoedstrategie, met name in de domeinen nieuw- en vernieuwbouw, verkoop, onderhoud door eigenaars en verhuurders en managemenent.

De betrokken organisaties zijn AG VESPA, de stad Antwerpen, het OCMW, het autonoom gemeentebedrijf Kinderopvang, de politie, de brandweer en het stedelijk onderwijs. Volgende maand wordt een concreet actieplan opgesteld.

Bron: madeinantwerpen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress