André Knaepen (Cegeka) is dé ondernemer van het jaar

André Knaepen (Cegeka) is dé ondernemer van het jaar

Minister van Werk Kris Peeters klom op het podium. Tromgeroffel… “En de winnaar is: Cegeka!” Dinsdagavond werd in de ambtswoning van gouverneur Herman Reynders bekendgemaakt dat André Knaepen zich een jaar lang de Limburgse Ondernemer van het Jaar mag noemen.

Op de prijsuitreiking, bijgewoond door een selecte groep uit het socio-economische veld, werden eerst de winnaars van de Lifetime Achievement Award (Roland Duchâtelet) en van de Start-up van het Jaar (Arkite) in de bloemetjes gezet. Er werd -naast zeer uitvoerige en terechte lofredes- duchtig met anekdotes gestrooid, onder meer over de roze hemdjes en de schoenen van Duchâtelet…

Daarna was het de beurt aan de 4 genomineerden om hun prijs in ontvangst te nemen. Juryleden Herman Daems (KU Leuven) en Piet Pauwels (UHasselt) vertelden kort de voornaamste kwaliteiten van P&V Elektrotechniek, Tribù, Melexis en Cegeka. Het was die laatste die uiteindelijk door Kris Peeters als winnaar werd uitgeroepen. André Knaepen was zelf niet tijdig in Hasselt geraakt omdat hij ingesneeuwd zit in een Oostenrijks skigebied… Zijn vrouw Sonja Nouwen mocht de honneurs op het podium waarnemen. In zijn (opgenomen) dankwoord sprak Knaepen vol lof over zijn personeel en over zijn vrouw. “Een mooie erkenning voor iedereen die elke dag de extra mijl loopt om onze klanten van dienst te zijn”, aldus de laureaat.

Bron: madeinlimburg

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress