AG Insurance, Belfius, Clear Channel, Infrabel en Raamwinkel zijn de winnaars van Trends Digital Pioneers 2017

AG Insurance, Belfius, Clear Channel, Infrabel en Raamwinkel zijn de winnaars van Trends Digital Pioneers 2017

Op woensdag 22 november stelden Trends en Google de eerste editie van de Nacht van de Trends Digital Pioneers voor in de Event Lounge in Brussel. Een award uitreiking die Belgische bedrijven en organisaties lauwert die een belangrijke digitale transformatie hebben gerealiseerd. De Trends Digital Pioneers werden door de jury genomineerd in 5 categorieën: Sales, Marketing & Communication, Business Support & Logistics, Customer Happiness & New Business Models.

AG Insurance, Trends Digital Pioneer New Business Models

AG Insurance viel in de prijzen met de realisatie van hun product Yongo. Yongo is een innovatief spaar- en beleggingsplatform voor ouders, om zowel op lange termijn als op korte termijn te investeren in de toekomst van hun kinderen. Vrienden en familie kunnen altijd en overal een centje bijdragen. En dat op een leuke, veilige en interactieve manier!

Belfius, Trends Digital Pioneer Customer Happiness

Belfius werd door de jury verkozen tot Trends Digital Pioneer in de categorie ‘Customer Happiness’ voor zijn mobiel bankieren en zijn digitale transformatie binnen retail en commercial banking. De Belfius-apps voor smartphone en tablet hebben een tevredenheidsscore van 99/100: het bewijs dat Belfius-klanten de innovatie en gebruiksvriendelijkheid waarderen.

Clear Channel, Trends Digital Pioneer Marketing & Communication

Clear Channel overtuigde de jury met de Genius-OOHptimizer, de out-of-home planning tool die big data en geavanceerde algoritmes combineert om optimaal te beantwoorden aan de
noden van de adverteerder en de relevantie voor de consument.

Infrabel, Trends Digital Pioneer Business Support & Logistics 

‘The smart Railway’ is een grootschalig digitaliseringsproject door Infrabel gelanceerd voor het geheel van de spoorweginfrastructuur. Overal op het net werden sensoren geplaatst. Zo werden bijvoorbeeld wissels, sporen en bovenleidingen uitgerust.  De meettreinen verzamelen hiermee duizenden gegevens. Dankzij een centraal systeem worden alle gegevens beheerd om een precies beeld van het netwerk te geven.

Raamwinkel, Trends Digital Pioneer Sales

Het idee achter Raamwinkel is eenvoudig, maar efficiënt: je koopt online je ramen en deuren in de webshop. Je kiest daar welke begeleiding je wil: nameting, opleiding, hulp bij plaatsing,… en Raamwinkel helpt je om de juiste ramen en deuren te bestellen en te plaatsen.

Bron: Persbericht Roulerta Media Group

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress