Aedifica koopt en renoveert in Nederland

Aedifica koopt en renoveert in Nederland

Aedifica heeft een verpleeghuis gekocht in Maarssen met een capaciteit van 75 eenheden. 

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, stelt: ”Dankzij deze acquisitie, die een nieuwe samenwerking met een not-for-profit uitbater inluidt, bouwt Aedifica haar Nederlandse zorgvastgoedportefeuille verder uit. Aedifica verwerft een bestaand verpleeghuis dat volledig verhuurd en in exploitatie is en zal tevens bijdragen aan de grondige renovatie en uitbreiding van het gebouw. Na de voltooiing van die werken – naar verwachting in de loop van het derde kwartaal van 2019 – zal de exploitant beschikken over een hedendaagse woonzorglocatie voor senioren met hoge zorgbehoeften. Andere investeringen zullen nog volgen na de eindejaarsvakantie.”

De site zelf

Het verpleeghuis De Merenhoef, wat Aedifica heeft gekocht, is gelegen in een residentiële wijk van Maarssen, op ca. 8 km van de stad Utrecht. Het huidige verpleeghuis zal grondig gerenoveerd worden tot ene hedendaagse woonzorglocatie voor senioren met hoge zorgbehoeften en uitgebreid worden met nieuwe ontvangst- en serviceruimten met o.a. een restaurant en een dagverzorgingscentrum. Het verpleeghuis zal een capaciteit hebben van 75 eenheden. De uitbuiting van de site zal worden voortgezet tijdens de werken, die na verwachting in het derde kwartaal van 2019 zullen zijn afgerond.

Bron: Aedifica

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress