Adhemar Advocaten lanceren digitaal omgevingsplatform op Corda Campus

Adhemar Advocaten verhuisde deze zomer naar de Corda Campus in Hasselt en dat loont.

Op het Omgevingsplatform beantwoordt Adhemar Advocaten alle juridische vragen van overheden en bedrijven in verband met de omgevingsvergunning op een heldere, efficiënte en betaalbare manier. De artikels worden geschreven door topspecialisten in hun domein.

Op het Omgevingsplatform maken we onze expertise online toegankelijk en spelen we in op de digitalisering van de juridische dienstverlening” zegt Jan Roggen, partner bij Adhemar. “Indien een abonnee het antwoord op een vraag niet terugvindt, dan wordt een nieuw artikel geschreven met daarin het antwoord op die vraag. Het platform groeit dus continu en zal op termijn uitgroeien tot een unieke databank. In de toekomst zullen we de databank ook aanvullen met informatie uit andere domeinen zoals het vastgoedrecht”.

Stefanie Debeuf, partner bij Adhemar vult aan: “Ons doelpubliek bestaat uit juristen zonder specialisatie in het omgevingsrecht en niet-juristen mét specialisatie in de sector. Juristen die niet thuis zijn in de materie en niet-juristen die in aanraking komen met het omgevingsrecht vinden op het Omgevingsplatform de nodige informatie om zelf aan de slag te gaan met de omgevingsvergunning.

De timing voor de lancering van het omgevingsplatform is uiteraard geen toeval” besluit Joris De Pauw, partner bij Adhemar. “Op 1 januari 2018 treedt de omgevingsvergunning in werking. Heel wat overheden, architecten, studiebureaus, aannemers en bouwheren zoeken naar antwoorden. Met het Omgevingsplatform willen we hen deze antwoorden bieden op een efficiënte en vooral betaalbare manier”.

Bron: lexgo.be

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2017 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress