3 winkels op 1 locatie in Mol zijn primeur binnen Colruyt Group

3 winkels op 1 locatie in Mol zijn primeur binnen Colruyt Group

Woensdag 25 oktober openen in Mol een Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby op 1 gezamenlijke locatie. De vroegere Center Shop maakt plaats voor een nieuwbouw met 3 winkels van de Colruyt Group. Deze combinatie is de eerste in zijn soort binnen de warenhuisgroep.

Door verschillende winkelformules te huisvesten op dezelfde locatie, wil Colruyt Group efficiënter en kostenbewuster werken. De groep wil een synergie stimuleren tussen de winkels, die ondanks een verschillend assortiment ook veel gemeenschappelijk hebben.

Met zogenaamde combisites speelt de retailer in op verschillende noden van zijn klanten. Voor het eerst opent nu de combinatie Bio-Planet, DreamLand en Dreambaby op dezelfde locatie. Colruyt Group opende eerder ook al een combisite in Namen (2016 – Colruyt, DreamLand, Dreambaby en Colruyt Group Academy) en in Charleroi (augustus 2017 – Bio-Planet en Dreambaby).

30 jobs
Voor BIO-Planet is het de 27ste winkel in België en na Turnhout de 2de in de Kempen. Het assortiment van de biosupermarkt bestaat uit meer dan 6.000 proucten. Bij de bouw zijn duurzame technieken geïntegreerd zoals een koelinstallatie op propaan, een ventilatiesysteem dat 75% van de warmte in de lucht recupereert en ledverlichting.

DreamLand Mol is de 46ste voor de speelspecialist van Colruyt Group en voor Dreambaby is het de 26ste winkel. In de 3 vestigingen gaan een 30-tal mensen aan de slag.

Bron: madeinkempen

About

scooop.be is a real estate community with news for real estate developers, brokers, agents, and everyone with an interest in real estate.

We want to offer a quick access to all relevant news related to the real estate industry.

Our newsletter offers an overview of the most important news topics. We cover the worldwide market, however we focus more on the Benelux market.

Do not hesitate to send us your press releases, our editors will then decide if they contain enough news value and if so will publish them.

read more

Scooop © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress